Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speler van Anderlecht ziet Meunier als zijn grote voorbeeld

Thomas Meunier is a Bruges Boy

De Rode Duivels spelen morgen in Glasgow een vriendschappelijke interland tegen Schotland om zich voor te bereiden op het eerste duel in de Nations League op 11 september in Reykjavik tegen IJsland. 

Ondertussen proberen de Belgische beloften zich te plaatsen voor het EK. Zij spelen morgen op verplaatsing bij Malta. Alexis Saelemaekers van Anderlecht werd voor het eerst opgeroepen door bondscoach Johan Walem. “Ik kijk enorm op naar Thomas Meunier, hij is mijn grote voorbeeld”, zegt de 19-jarige in Het Laatste Nieuws.

“Voor jonge spelers is het altijd inspirerend om de beste spelers van het land het zien op te nemen tegen de andere grote naties en het dan ook nog eens zo goed te doen. Iedereen probeert zich dan te spiegelen aan de Rode Duivel die op zijn positie speelt”, blikt hij terug op het WK.

“Defensief heb ik nog veel werk voor de boeg en ik denk dat ik van zijn positiespel nog veel kan opsteken”, besluit Saelemaekers, die Meunier ooit hoopt te kunnen opvolgen op de rechterflank bij de Rode Duivels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws