Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sonck legt uit waarom Club Brugge uitgeschakeld werd in de beker

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Na de uitstekende prestaties tegen Borussia Dortmund en AA Gent beschouwden velen Club Brugge als onklopbaar in België, maar aan die illusie werd woensdagavond hardhandig een einde gemaakt. Het verloor met 2-0 van amateurclub Deinze en ligt zo al meteen uit de Croky Cup.

Club leverde bovendien ook een belabberde prestatie af. Wesley Sonck wijst de spelers met de vinger voor de pijnlijke uitschakeling. “Dit kan eigenlijk niet”, vindt hij.

“Jongens als Cools, Decarli en Vossen hebben zich al op het hoogste niveau bewezen. Dat Club nu al is uitgeschakeld is door een gebrek aan mentaliteit. Club is momenteel een machine en dan is dit toch een zeer grote verrassing.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws