Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Snelders ziet onverwacht voordeel aan bekeruitschakeling Club

Eddy Snelders (analist)

Club Brugge heeft vanavond in de derby tegen Cercle iets recht te zetten, want woensdag leed het een beschamende nederlaag op het veld van KMSK Deinze, tweede in de eerste amateurliga, in de Croky Cup. Club mag zo al één prijs schrappen dit seizoen, maar Eddy Snelders ziet een onverwacht voordeel.

“Leko kan die nederlaag wel gebruiken”, stelt de analist bij Voetbalkrant. “Tegen de jongens die roepen dat ze een basisplaats verdienen kan hij nu zeggen te zwijgen en tegen de anderen kan hij aantonen tot wat verslapping leidt. Hij kan het gebruiken om zijn ploeg scherp te houden. Ze staan nog altijd eerste en als je geen te mal figuur slaat in Europa zal dat snel vergeten zijn.”

Hoe dan ook stond Snelders net als iedereen versteld dat Club, net als Anderlecht en Standard, al meteen sneuvelde. “Tuurlijk verwachtte ik het niet, maar aan de andere kant vind ik het wel leuk. Het gebeurt overal. In Engeland ligt Manchester United ook al uit de League Cup. Maar het verrassende is dat ze alle drie uitschuiven. Ze hebben allemaal een ruime kern. Die gasten zouden zich moeten willen tonen.”

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws