Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schorsingskwestie opgelost? Indicatieve tabel wordt goedgekeurd

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

De afgelopen weken deden enkele schorsingsuitspraken heel wat stof opwaaien. Onder andere Wesley Moraes van Club Brugge en Mehdi Carcela van Standard werden uiteindelijk vrijgesproken van hun schorsing door een procedurefout.

Dankzij verwarring rond de beruchte indicatieve tabel werden Wesley, Carcela, Ocansey en Brogno vrijgesproken van hun schorsing. Vandaag maakte Marc Coucke na de raad van bestuur en de algemene vergadering van de Pro League bekend dat de indicatieve tabel is goedgekeurd.

“Er was heel wat onduidelijk over de geldigheid dan de tabel, terwijl een werkgroep met verschillende leden van de Pro League in januari al goedkeuring had gegeven. Nu is de tabel ook door de volledige Pro League goedgekeurd.  Coucke toonde zich opgelucht dat er nu volledige klaarheid is omtrent de tabel, maar liet zich niet uit over de zaken die momenteel nog lopen bij de geschillencommissie”, zo meldt Het Laatste Nieuws.

“Het bondsparket ging eerder vandaag bovendien in evocatie tegen de vrijspraak van Wesley Moraes (Club Brugge), Mehdi Carcela (Standard), Eric Ocansey (Eupen) en Loris Brogno (Beerschot Wilrijk). Zij werden op 25 augustus vrijgesproken omdat de indicatieve tabel nog niet goedgekeurd was, maar riskeren nu alsnog een schorsing”, aldus HLN

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws