Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

RSCA-icoon zet Club niet bij titelkandidaten: “Deze twee wel”

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Gilles Van Binst is een Anderlecht-icoon en de oud-verdediger ziet landskampioen Club Brugge niet als één van de titelkandidaten.

Van Binst zei eerder ook al dat Anderlecht nooit zou verliezen op Jan Breydel, dat draaide echter anders uit. “Ach ja, wist ik veel dat Wesley toch nog zou meespelen. Dat scheelde toch een serieuze slok op de borrel. Zonder hem had Anderlecht makkelijk een draw kunnen halen. Zo formidabel vond ik Club Brugge voor de rest niet”, laat hij weten tegenover Het Nieuwsblad.

Van Binst vindt ook niet dat Blauw-Zwart bij de titelkandidaten hoort. KRC Genk en Standard Luik zijn dat volgens hem wel. “Na de volgende twee matchen, Genk uit en Standard thuis, weten ze pas echt weten waar ze staan. Voor mij zijn dat de twee grootste concurrenten voor de titel dit seizoen”, aldus Van Binst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws