Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov laat zich uit over mislukte transfer Standard: “Teleurgesteld”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Lior Refaelov liet na zeven seizoenen Club Brugge het Jan Breydelstadion achter zich. De aanvallende middenvelder trok naar Antwerp, maar stond ook dicht bij een overgang naar Standard.

Ondanks een akkoord liep de deal uiteindelijk mis. “Tja, ik had in januari al een persoonlijk akkoord met Standard, maar er waren andere zaken die ervoor gezorgd hebben dat de deal niet is doorgegaan”, laat Refaelov weten tegenover Het Nieuwsblad.

Waarom de deal niet is doorgegaan laat de Israëliër voor wat het is. “Dat zeg ik liever niet, uit respect voor iedereen die erbij betrokken was.” De middenvelder is ook duidelijk over zijn gevoel bij de mislukte transfer. “Teleurgesteld, natuurlijk. Ik had al veel mensen ontmoet, er was een akkoord en ik was klaar om eens andere sferen op te snuiven”, aldus Refaelov.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws