Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov: “Achteraf gezien had ik al een jaar eerder moeten vertrekken bij Club”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

Lior Refaelov trok deze zomer de deur bij Club Brugge achter zich dicht na zeven jaar in het shirt van Blauw-Zwart. De Israëliër trok naar Antwerp, nadat hij het voorbije jaar op de achtergrond verzeild was.

In Het Laatste Nieuws vertelt Refaelov over zijn exit bij Club. “Tijdens de play-offs vorig sei- zoen heb ik in een gesprek met Verhaeghe en Mannaert aangegeven dat ik wou vertrekken, dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Achteraf gezien had ik eigenlijk al een jaar eerder moeten vertrekken in Brugge”, klinkt het.

“Eind augustus vorig jaar had ik al een akkoord met een buitenlandse club (Maccabi Haifa, red.) en was ik klaar om te vertrekken. Maar om uiteenlopende redenen wilde Club mij niet laten gaan. Dat was een ontgoocheling voor mij. In januari had ik een akkoord met Standard, ík heb er alles aan gedaan om naar Luik te gaan, maar uiteindelijk sprong ook die deal in laatste instantie af.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws