Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme wijst met de vinger: “Als Club het doet, is het niet erg”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Michel Preud’homme en Standard presteren niet naar behoren. Na de wedstrijd tegen Sevilla kreeg de coach kritiek op zijn verdedigende systeem.

De oefenmeester van de Rouches is het daar niet mee eens en wijst met de vinger naar onder meer Club Brugge. “Er zijn een aantal bedenkingen die ik mij maak bij wat ik de laatste tijd gelezen en gehoord heb in de media”, begint Preud’homme tegenover Het Laatste Nieuws.

“Als Standard, of Michel Preud’homme – want ik heb die opmerkingen ook bij mijn vorige clubs gehad – beslist om met drie centrale verdedigers te spelen, dan is dat áltijd een verkeerde keuze. Anderlecht en Club spelen voortdurend met drie centrale verdedigers, daar wordt het systeem niet in vraag gesteld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws