Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme onthult reden vertrek bij Club Brugge

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme is nu aan de slag bij Standard, maar stond in het verleden aan het roer bij Club Brugge. De oefenmeester onthult nu de reden waarom hij vertrok bij Blauw-Zwart.

“Ik heb Brugge verlaten omdat ik moe was. Ik wou rust na veertig jaar voetbal. Een andere reden was er niet”, vertelt Preud’homme tegenover De Zondag. “Ik heb genoten van dat sabbatjaar, van het pendelen tussen Bordeaux (waar zijn vriendin woont, red.) en België. Ik heb tijd kunnen nemen voor mijn vriendin, mijn kinderen.”

“Ik heb nieuwe bezigheden ontdekt. Ik heb voor het eerst in mijn leven de ramen gewassen. En wat mij opviel: zelfs dan kwam de perfectionist in mij naar boven. Die ramen moesten blinken, hoor”, gaat de hoofdtrainer verder.

Even zag het er naar uit dat Club Brugge zijn laatste club ging zijn. Ja. Ik weet nu dat ik gelukkig kan zijn zonder voetbal. Ook mijn omgeving zag dat. Mijn vriendin en mijn zoon dachten zelfs dat ik neen zou zeggen tegen Standard”, aldus Preud’homme.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws