Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Persverantwoordelijke Club geeft Cercle een heerlijke veeg uit de pan

Verhaeghe - Vormer - Willem

De stadsderby is voor Cercle Brugge altijd de belangrijkste match van het jaar, maar dit jaar bleek het toch niet opgewassen te zijn bij Club. Blauw-Zwart was met 4-0 te sterk, maar desondanks durfden de fans van Cercle Club nog een beetje treiteren tijdens de match.

“Er is maar één ploeg in Brugge”, zongen de Cercle-supporters op een gegeven moment. Persverantwoordelijke Kirsten Willem diende hen echter heerlijk van antwoord op Twitter. “Dat klopt wel… van dinsdag tot donderdag toch. Dan zitten wij in Madrid. Champions League en zo”, schreef hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws