Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onterechte kritiek op Vanaken? “Altijd maar weer dat”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken is sterk aan het seizoen begonnen bij Club Brugge. De middenvelder kreeg vooral in het verleden veel kritiek. Er wordt echter nu nog steeds met de vinger gewezen naar zijn ‘beperkte snelheid’.

Vader Vital Vanaken is het daar niet mee eens. “Altijd maar weer dat. Ik zeg je: iemand die 1m94 groot is, loopt nu eenmaal anders dan iemand die niet groter is dan 1m60. Daar kun je gewoon niets aan doen. Je moet maar eens de statistieken opvragen bij Club Brugge”, laat Vital Vanaken weten tegenover Het Nieuwsblad.

Vader Vanaken heeft ook een advies voor de criticasters. “Hans behoort er al drie jaar tot de spelers die het meeste afstand afleggen en die het snelst lopen. Mijn advies is dan ook: kijk niet naar iemands grootte, maar kijk naar iemands voeten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws