Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Vanaken blijft Club Brugge langer trouw

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken beleeft schitterende tijden. Vorig seizoen was de Limburger één van de drijvende krachten van de kampioenenploeg, waarvoor hij beloond werd met de trofee van Profvoetballer van het Jaar. Nadat hij zijn goede vorm begin dit seizoen gewoon verderzette, volgde een eerste selectie voor de Rode Duivels.

Vorige vrijdag in Schotland mocht Vanaken zijn debuut maken als international en nog geen week later komt er alweer schitterend nieuws. Woensdagavond op de spelersvoorstelling tekende Vanaken immers een nieuw contract bij Club.

Daardoor ligt de spelmaker voortaan tot 2023 vast. Hij is al de tweede sterkhouder op korte tijd die zijn contract verlengt, na eerder ook al Wesley Moraes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws