Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwkomer moet zich nog aanpassen: “Ik begrijp de ontgoocheling”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Siebe Schrijvers kwam afgelopen transferperiode over van KRC Genk. De aanvaller moet echter genoegen nemen met een reserverol.

Ook bij KRC Genk was Schrijvers niet zeker van zijn plaats. “Ik begrijp dat hij ontgoocheld is, zeker nu er met Rezaei iemand à la Diaby is bijgekomen, iemand die rond Wesley beweegt, veel loopt en veel druk zet. Op dit moment is dat de ideale combinatie. Dat het nu moeilijk is voor Siebe”, vertelt Rudi Cossey, T2 van Ivan Leko tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Schrijvers moet zich nog aanpassen. “Laat me eerst duidelijk stellen dat Ivan honderd procent gelooft in de enorme mogelijkheden van die jongen. Alleen moet Siebe zich nog wat aanpassen aan onze manier van spelen. Hij heeft de neiging om naar de bal toe te komen en de korte combinatie te zoeken, terwijl wij vooral de ruimtes opzoeken en lopen zonder bal. Je ziet dat hij dat niet gewoon is”, aldus Cossey.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws