Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Na het seizoen kan Club 20 miljoen voor hem vragen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft afgelopen transferperiode verschillende spelers binnengehaald. Doelman Karlo Letica was daar één van.

De Kroaat geldt als een groot talent. Ex-trainer Tonci Gabric ziet dat Letica op zijn plaats zit bij Blauw-Zwart. “Bij Club Brugge zit hij toch in een fantastische situatie? De hoofdcoach en de keeperstrainer zijn Kroaten en hij speelt straks Champions League”, vertelt hij tegenover Sport/Voetbalmagazine.

“België heeft niet dezelfde weerklank als Engeland en Duitsland, maar de competitie is er van een beter niveau dan in Kroatië. Hij heeft zeker een stap voorwaarts gezet”, vervolgt Gabric. “Ik denk dat hij over een jaar al goed genoeg zal zijn voor een topcompetitie.”

Vooral de Premier League zou een ideale stap zijn, vindt de voormalige doelman van Hajduk Split. Ook kan Club Brugge flinke winst maken met Letica. “Hij is gemaakt voor de Premier League. Club Brugge heeft 3 miljoen euro voor hem betaald en na het seizoen zullen ze 20 miljoen euro kunnen vragen”, aldus Gabric.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws