Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mitrovic gelooft in CL-succes: “Dan kunnen we van iedereen winnen”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge begon afgelopen dinsdag aan zijn campagne in de Champions League met een goede prestatie, maar een onverdiende thuisnederlaag tegen Borussia Dortmund. Matej Mitrovic eiste een ongelukkige hoofdrol op bij het enige doelpunt van de partij.

“Dat is één van de grootste pechmomenten die ik al meegemaakt heb, ja. Ik was triestig, maar dat is niet erg. Pulisic liep achter mij. Ik probeerde de bal voor hem weg te trappen, maar hij ging voor het blok. Daarna valt de bal over de keeper”, blikt de verdediger terug in La Dernière Heure.

Hij is wel optimistisch over de rest van de Champions League. “We hebben onze kansen gehad om de drie punten te pakken. We willen nog altijd elke wedstrijd in de Champions League winnen. Onze tegenstanders hebben misschien betere spelers, maar wij willen ons niet laten doen. Als je als een ploeg speelt, kan je iedereen kloppen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws