Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Martinez zal deze speler met veel aandacht volgen in CL’

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Hans Vanaken krijgt morgen mogelijk zijn eerste speelminuten als Rode Duivel in de oefenwedstrijd tegen Schotland in Glasgow. Hij is momenteel de enige Bruggeling in de selectie van bondscoach Roberto Martinez. 

Vorig seizoen was Anthony Limbombe erbij tegen Saoedi-Arabië, maar die is inmiddels helemaal uit beeld verdwenen. Toch heeft Club nog een potentiële Rode Duivel in z’n rangen.

“Ik vind dat Brandon Mechele stilaan een kans verdient bij de nationale ploeg. Hij is al 25 en is nooit gezien als het grote talent, maar in de kampioenenploeg van Club Brugge is zijn defensieve stabiliteit cruciaal gebleken”, zegt analist en ex-assistent-bondscoach Eddy Snelders in Knack.

“Mechele heeft twee zwakke plekken: uitvoetballen en zijn gebrek aan wendbaarheid. In de Belgische competitie kan hij die manco’s verstoppen, het valt te vrezen dat dat op een hoger niveau niet meer zal lukken.”

“De zes poulematchen in de Champions League worden daarom cruciale examens voor hem. Bondscoach Roberto Martínez zal ze met veel aandacht volgen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws