Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Letica reageert na foutje tegen Antwerp

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kende vorig seizoen heel wat problemen met zijn doelmannen en haalde in de zomer Karlo Letica binnen om die te verhelpen. De jonge Kroaat maakte in zijn eerste maanden een solide indruk. Enkel tegen Antwerp ging hij in de fout, waardoor Club twee punten verloor.

De keeper heeft echter een verklaring voor zijn foutje. “Ik ben ook maar een mens. Die fout tegen Antwerp heeft te maken met de aanpassing. Als je bij een nieuwe club komt, moet je je ploegmaats leren kennen”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

“Voor een doelman is het belangrijk om je verdedigers aan te voelen. Zelfs nu, na drie maanden, is dat proces niet voltooid. Ik heb maar één match met Mechele gespeeld. Hoe kan ik zijn bewegingen dan al kennen?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws