Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zorgt toch nog voor twee verrassingen in basiself voor derby

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge was dit seizoen ijzersterk bezig, maar liep woensdag tegen een eerste ontgoocheling aan toen het in de beker een pijnlijke nederlaag leed tegen Deinze. Het kan de slippartij vanavond echter al rechtzetten met een zege in de eerste derby sinds 2015.

Nadat hij tegen Deinze hevig geroteerd had, grijpt Ivan Leko nu weer terug naar zijn gebruikelijke elftal. Hij heeft desondanks toch nog twee verrassingen in petto: Poulain krijgt tegen de verwachtingen in de voorkeur op Mitrovic, terwijl voorin Schrijvers en niet Vossen aan Wesley gekoppeld wordt. Leko kiest dus weer voor de ploeg van tegen AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws