Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko ziedend na beschamende uitschakeling: “Schan-da-lig”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge zal dit seizoen de Croky Cup niet winnen. Het werd door amateurclub Deinze stevig van zijn wolk gesleurd en ging met 2-0 onderuit. Ivan Leko gaf heel wat nieuwe jongens een kans, maar dat pakte slecht uit. De coach was dan ook razend.

“Dit is een blamage. Een drama. Een schande. Schan-da-lig”, briest hij in Het Laatste Nieuws. “We waren alleen maar met onszelf bezig. Hoe mooi we zijn. Hoe goed we kunnen voetballen. (op dreef) Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Sergio Ramos. We hadden geen respect voor de basisregel van het voetbal: alles geven.”

“We denken dat we groter en beter zijn dan het collectief. Dat we te goed zijn. Soms vergeten we dat alles wat we op individueel vlak bereikt hebben – die prijzen, de contractverlengingen, de selecties voor je land -, te danken is aan het collectief…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws