Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil zijn contract bij Club voorlopig niet verlengen

Ivan Leko met fluitje

Geen reden tot paniek dat Club na de contractverlengingen van Vormer, Wesley en Vanaken nog geen overeenkomst heeft gevonden met Ivan Leko. De trainer wil even afwachten wat de Champions League hem leert en hoe het seizoen verder evolueert. 

Op het einde van dit seizoen loopt Leko zijn overeenkomst van 2 jaar af. “Iedereen weet dat Club niet mijn werk is, maar mijn thuis, mijn familie, mijn alles”, sprak de Kroaat gisteren op de persconferentie voor de match tegen Lokeren. “Maar in voetbal weet je nooit”, voegde hij daar nog aan toe.

“Vandaag ben ik hier, morgen ben ik misschien ergens anders. Ik geloof als je goed werk levert, dat je op middellange termijn komt, waar je moet komen”, lijkt hij toch aan te sturen op een eventuele stap hogerop. “Wat moet gebeuren, zal gebeuren.”

Leko kon in het tussenseizoen al een stap hoger zetten, maar besloot om bij Club te blijven en z’n overeenkomst uit te doen. Of die ook nog zal verlengd worden, zullen we waarschijnlijk ergens rond de winterstop weten. Voorlopig wil Leko volle focus op het sportieve: competitie, Champions League en beker.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws