Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko wil niet roteren maar wisselt toch drie keer tegen AA Gent’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

De komende weken heeft Club Brugge een zeer zwaar programma, want het zal moeten strijden op drie fronten. In de komende twee weken werkt Club vijf wedstrijden af: in de competitie tegen AA Gent, Cercle en Standard, in de beker tegen Deinze en in de Champions League tegen Atletico Madrid.

Michel Preud’homme roteerde twee jaar geleden dan weleens, maar Ivan Leko is dat naar eigen zeggen niet van plan. “In Gent en ook woensdag in Deinze zal mijn beste ploeg op het veld staan. Ik geloof niet in wisselen en zal niet roteren om te roteren. En dat we veel matchen hebben, zal nooit een excuus zijn”, verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

Toch vermoedt Het Nieuwsblad dat Leko een drietal wijzigingen zal doorvoeren in vergelijking met de wedstrijd tegen Dortmund. De opvallendste wijziging zou zijn dat Arnaut Danjuma op links rust krijgt. Dennis zou zijn plaats innemen. Op rechts blijft Vlietinck wel staan. Achterin krijgt Mechele opnieuw zijn kans ten nadele van Mitrovic, terwijl voorin Vossen weer naar de bank verdwijnt. Siebe Schrijvers zou daardoor nog eens zijn kans krijgen.

De vermoedelijke opstelling:

Letica – Poulain, Mechele, Denswil – Vlietinck, Rits, Vormer, Vanaken, Dennis – Schrijvers en Wesley

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws