Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko niet tevreden: “Ik had er aan de rust zeven of acht kunnen wisselen”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge kan met een positief gevoel toeleven naar de eerste Champions League-wedstrijd van dinsdag, thuis tegen Borussia Dortmund. Het had daarvoor wel een late strafschop nodig tegen Lokeren. Ivan Leko was niet tevreden met wat zijn ploeg vooral in de eerste helft op de mat legde.

“Ik voelde dit al aankomen in het begin van de week”, vertelt de trainer in Het Nieuwsblad. “Bij de nationale ploegen ligt de trainingsintensiteit veel lager. We kregen elf spelers in vakantie­modus terug en dat konden we zien in de eerste helft. Ook op training zag ik het. Op twee dagen heb ik mijn stem verloren.”

“Aan de rust had ik zeven of acht spelers kunnen wisselen”, vond Leko. Vooral Rezaei moest het in de pers ontgelden, maar hij werd pas een kwartier voor tijd gewisseld. “Ik liet Rezaei staan omdat hij een spits is en hij op elk moment een wedstrijd kan beslissen. Ik geloof in hem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws