Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko moet 2 knopen doorhakken tegen Dortmund

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

Dinsdag om 21u opent Club Brugge zijn Champions League-campagne met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Ivan Leko moet wel nog puzzelen op enkele posities. 

Zo geraakt Emmanuel Dennis niet fit en zal de trainer op rechts moeten kiezen tussen Krépin Diatta of Dion Cools. Diatta is pas terug uit blessure en maakte geen overweldigende indruk tegen Lokeren en Cools zat toen zelfs in de tribune.

Voorin lijkt Kaveh Rezaei zijn draai maar niet te kunnen vinden. Een mogelijk alternatief is Jelle Vossen. Ook daar zal Leko nog eens een nachtje over moeten slapen. Voor de rest lijken de andere posities vast te liggen: Letica – Poulain, Mechele, Denswil – Rits, Vormer, Vanaken, Danjuma, Cools/Diatta – Wesley, Vossen/Rezaei.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws