Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko legt lat hoog voor uitblinker: “Hij moet meer Lewandowski worden”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge maakte afgelopen weekend alweer indruk door AA Gent in de topper met 0-4 te vernederen. Na de wedstrijd ging alle lof naar Arnaut Danjuma en vooral Wesley Moraes. De Braziliaan was met een hattrick een gesel voor de Gentse verdediging.

Ivan Leko was tevreden, maar legt tegelijk de lat nog wat hoger voor zijn spits. “Zo wil ik hem nog meer zien”, verklaart hij in Het Nieuwsblad. “We weten allemaal dat Wesley heel belangrijk is voor ons. Maar als hij nog stappen wil zetten, moet hij ook aan zijn statistieken werken. De laatste drie matchen had hij geen goal of assist voor ons. Maar nu was hij goed voor drie goals.”

“Die verbetenheid wil ik meer van hem zien. Hij moet nog meer ­Robert Lewan­dowski worden. ­Hij moet altijd tonen dat hij een matchwinnaar wil zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws