Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat zich uit over de kern tegen Cercle Brugge

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is gebrand op een goede prestatie tegen stadsgenoot Cercle Brugge na het bekerdebacle van Deinze. Coach Ivan Leko laat zich nu uit over de selectie.

De besten zullen spelen, laat de Kroaat weten op een persconferentie. “We mogen bij de opstelling niet kijken naar het CV, het salaris of zelf naar wie je een kans wil geven. De besten zullen spelen en dwingen dat elke dag op training af.”

Aanwinst Kaveh Rezaei zal waarschijnlijk niet geselecteerd worden. “Voor morgen komen Rezaei en Baiye waarschijnlijk nog niet in aanmerking voor een selectie, ze zijn nog niet voldoende hersteld van hun blessure”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws