Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat opvallende speler uit de selectie tegen Lokeren

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge opent vrijdagavond de zevende speeldag in de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Lokeren. Club kan er zijn leidersplaats nog wat verstevigen, maar Ivan Leko rekent daarvoor niet op een opvallende naam.

In de 20-koppige selectie ontbreken de nog altijd niet volledig fitte Nakamba en Dennis, maar ook Dion Cools is een opvallende afwezige. “Dennis is nog niet helemaal fit. Jammer, want hij was goed bezig de laatste weken. Cools zit ook niet in de selectie. Het is moeilijk om na 2 interlands zo snel terug in te pikken met de groep”, verklaarde Leko daarover op zijn persconferentie.

Ook Tomecak wordt gepasseerd, waardoor Leko op de rechterflank weer voor een nieuwe naam zal moeten kiezen. In de selectie lijken drie kandidaten te zitten: de opnieuw fitte Krépin Diatta, Thibault Vlietinck of Sofyan Amrabat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws