Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko kan tegen Atlético weer rekenen op twee pionnen’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge hoopt te stunten tegen Atlético Madrid in de Champions League. Coach Ivan Leko zou ook weer over twee pionnen kunnen beschikken.

Het Nieuwsblad meldt dat Marvelous Nakamba en Clinton Mata terugkeren na maandenlang blessureleed. Het zou ook goed kunnen dat het duo meteen hun rentree zal maken in de Champions League-ontmoeting met de Spaanse topclub.

Afgelopen seizoen was Nakamba één van de sterkhouders van Blauw-Zwart. Ook Clinton Mata kan een nuttige pion beteken voor de Kroaat op de rechterflank. De selectie van Club Brugge is nu zo goed als blessurevrij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws