Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko kan niet beschikken over twee pionnen in Brugse derby’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge neemt het volgende speeldag op in de stadsderby tegen Cercle Brugge. Coach Ivan Leko kan niet beschikken over twee pionnen.

Het Nieuwsblad meldt dat Kaveh Rezaei afwezig zal zijn. De aanvaller heeft last van zijn knie en bil. Momenteel traint de Iraniër enkel individueel. Het is nog afwachten of hij vrijdag mee met de groep zal trainnen.

Ook Benoit Poulain lijkt af te haken tegen Cercle Brugge. De verdediger ging afgelopen donderdag weg van de training met pijn aan de heup. Over die blessure is nog niets vrijgegeven. Het ziet er wel naar uit dat Cercle in het gedrang komt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws