Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft nog een puntje van kritiek na ruime zege: “We waren te nonchalant”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is zeker tot zondag nog alleen leider in de Jupiler Pro League, nadat het Zulte Waregem vrijdagavond inblikte met 2-5. Ivan Leko kon dus tevreden zijn over zijn ploeg, maar had toch nog een puntje van kritiek.

“We begonnen goed. De intensiteit was direct aanwezig, we scoorden een vroege goal en hadden direct controle. Qua focus, stabiliteit en concentratie ging het heel goed. Het was de bedoeling om de hele match met honderd procent focus en concentratie te spelen, maar jammer genoeg is dat niet gelukt. Daarom houd ik eigenlijk een dubbel gevoel over aan deze wedstrijd. Enerzijds heel blij omdat we een verdiende overwinning pakken tegen een sterke ploeg, maar anderzijds ook ontgoocheld omdat we iets te nonchalant speelden tijdens het laatste kwartier”, blijft Leko kritisch op de website van Club.

Maar globaal gezien is de Kroaat tevreden. “Na de eerste zes wedstrijden en de Supercup kunnen we niet anders dan tevreden zijn. We pakten 16 op 18 en wonnen ook de Supercup, dus qua resultaat kunnen we moeilijk beter te doen. Qua kwaliteit in ons voetbal is er echter zeker nog ruimte voor progressie. Iedereen is opgelucht dat de transferperiode voorbij is, waardoor we vanaf nu echt over voetbal kunnen praten. Nu begint het echte werk. We zullen hard werken om nog beter te worden. Of ik tijdens de komende drukke weken zal roteren? We zullen zeker twintig spelers gebruiken, maar gewoon roteren om te roteren en spelers tevreden te houden, ben ik niet van plan. Wel om spelers te laten herstellen als ze fysiek vermoeid zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws