Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko grijpt terug naar beproefde succesformule na bekerdebacle’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge liep woensdag een serieus blauwtje tegen amateurclub KMSK Deinze, dat Blauw-Zwart genadeloos uitschakelde in de Croky Cup. Vanavond krijgt Club echter al de kans om zich te herstellen, want de stadsderby tegen Cercle Brugge staat op het programma.

In Deinze gaf Ivan Leko nog heel wat andere jongens een kans, maar tegen Cercle keert de trainer terug naar zijn beproefde succesformule van de wedstrijden tegen Borussia Dortmund en AA Gent. In vergelijking met Deinze blijven enkel Brandon Mechele, Mats Rits en Jelle Vossen wellicht in de basiself staan.

Achterin is de verwachting dat Matej Mitrovic de voorkeur zal krijgen op Benoit Poulain, terwijl Thibault Vlietinck wellicht opnieuw zijn kans krijgt op rechts. Hij krijgt de voorkeur op Emmanuel Dennis en Clinton Mata, die voor het eerst weer bij de selectie zit.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Cercle

Letica – Mitrovic, Mechele, Denswil – Vlietinck, Vormer, Rits, Vanaken, Danjuma – Wesley en Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws