Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko deelt waarschuwing uit: “Da’s een gevaarlijke situatie”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

De interlands zijn voorbij, er kan weer gedacht worden aan voetballen in de Jupiler Pro League. Club hervat met een thuiswedstrijd tegen Lokeren op vrijdagavond. Dat is bijzonder snel na de break en dat zorgt voor gemengde gevoelens bij Ivan Leko.

“Je moet schakelen tussen spelen met Hazard en Modric naar spelen tegen Lokeren in de Jupiler Pro League. Da’s een gevaarlijke situatie”, vindt hij immers op de officiële website. “We zijn trots op onze internationals, maar moeten nu focussen op de volgende match met de jongens die het meest klaar zijn.”

“Ik wil morgen zien hoe serieus en stabiel we als ploeg kunnen zijn. Naast de interlands waren er ook de nieuwe contracten, onze koppositie. Da’s allemaal goed nieuws, maar het creëert ook een gevaarlijke situatie. Voor mij is het morgen ook al Champions League.”

Van afleiding wil Leko dus niet weten. “Ja, de Champions League is een topprioriteit op Club, maar net zoals vorig seizoen is de volgende match altijd de belangrijkste, daar moet de meeste aandacht naartoe gaan. De besten zullen dus spelen tegen Lokeren, we gaan niemand sparen, maar we gaan ook niet gokken met de fysieke paraatheid van onze kern. De focus behouden als ploeg om elke wedstrijd goed af te sluiten maakt deel uit van ons proces om beter te worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws