Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Laat je niet vangen aan de kritiek op Vormer bij Oranje

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

In de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder als Nederlands international tegen Peru stond Ruud Vormer gisteren 85 minuten tussen de lijnen tot hij afgelost werd door Justin Kluivert, de zoon van. 

Sommige media maken er een sport van om de tweets met kritiek op Ruud Vormer te verzamelen zodat het lijkt alsof onze kapitein de slechtste speler tussen de lijnen was. Niets is minder waar. Vormer werd door Ronald Koeman niet op zijn favoriete positie uitgespeeld en dat zorgde wel voor de nodige aanpassingsmoeilijkheden.

Op een vrij medium als Twitter vind je altijd wel mensen die iemand afbreken. Dat gebeurde heus niet alleen bij Vormer, maar bij een hele lijst aan Oranje-spelers die meededen in de 2-1 zege tegen Peru, zelfs bij bondscoach Koeman. Allemaal met een korreltje zout nemen dus, die bagger op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws