Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kompany vol lof over debutant Vanaken

Hans Vanaken (Club Brugge - AZ)

Hans Vanaken is officieel een Rode Duivel. De middenvelder van Club Brugge kwam als invaller in het veld tegen Schotland.

Ancien Vincent Kompany heeft alvast veel lof voor Vanaken en de andere debutanten. “Ze deden het heel goed. Die doorsteekpassjes van Vanaken bewijzen dat hij kwaliteit heeft, net als die loopacties van Castagne”, laat Kompany weten aan Het Laatste Nieuws.

De verdediger van Manchester City heeft een goed oog voor de toekomst van de Rode Duivels. “Proficiat aan die nieuwe jongens. Hun integratie is belangrijk met het oog op de toekomst. Dan hebben we nog meer dan vier jaar een solide ploeg”, aldus Kompany.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws