Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko reageert na overwinning op KAA Gent

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft met duidelijke 0-4 cijfers op het veld van KAA Gent gewonnen. Coach Ivan Leko blikte na de wedstrijd terug op de sterke prestatie van Blauw-Zwart.

De Kroaat vond de eerste helft minder “De eerste helft was in evenwicht. Gent had meer balbezit, wij misten wat intensiteit en beleving. Groeneveld maakte toen een mooie goal en ook Wesley kreeg nog een grote kans”, wordt Leko geciteerd door Sporza.

“De tweede helft was totaal anders. Dat was het Club Brugge dat we willen zien, met personaliteit en veel beweging. We hebben onze momenten gepakt. Het resultaat is misschien groot, maar wel verdiend op basis van de tweede helft. De ploeg is gegroeid en dat wilden we absoluut zien.”

Wesley was belangrijk voor Club. “Het was belangrijk dat Wesley kon scoren, want dat had hij de laatste wedstrijden niet meer gedaan. Hij is belangrijk voor de ploeg. Maar het collectief blijft het belangrijkste. Ik ben blij, vooral de tweede helft was fantastisch. Dit geeft extra vertrouwen voor de volgende wedstrijd”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws