Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hier vindt u alle informatie over tickets uitmatchen CL

Champions League

Landskampioen Club Brugge is dit seizoen rechtstreeks geplaatst voor de groepsronde van de Champions League. Blauw-Zwart zit in een groep met Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco.

Club Brugge maakt aldus drie mooie verplaatsingen. De club heeft nu ook bekend gemaakt hoe de tickets voor de uitwedstrijden worden vrijgegeven. Allereerst is lid zijn van Club 1891 een vereiste om tickets te kunnen kopen.

“Elke Member kan tot 4 tickets kopen (voor andere members) per verplaatsing, maar moeten van elke meereizende supporter meegeven op welke manier ze de verplaatsing zullen maken, waar ze zullen overnachten (indien van toepassing), een bewijs van hun membership en een kopie van hun identiteitskaart meenemen”, zo meldt Club Brugge op zijn officiële kanalen.

Madrid

“65% van de toegewezen tickets van Club werden verdeeld via de supportersclubs. De overige tickets worden, zodra we ze ontvangen hebben, verkocht aan het loket, aan €45 per ticket. We verwachten volgende week te kunnen starten met de verkoop.”

Dortmund

“Ook voor de uitwedstrijd in en tegen Dortmund wordt het overgrote deel van de tickets verdeeld via de Supportersfederatie. Daarnaast kan Club in samenwerking met Sima Tours 750 pakketten aanbieden. Voor 99 euro kan je intekenen voor een busreis + toegangsticket. Vertrek woensdag 28 november ’s ochtends en terug na de wedstrijd.”

Monaco

“Net zoals voor de uitwedstrijd tegen Madrid zullen de beschikbare tickets te koop aangeboden worden aan members aan het loket van onze ticketing, aan €25 per ticket. Hou onze kanalen in de gaten voor de exacte datum van de start van de verkoop.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws