Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heintje heeft geen goed oog in klassieker tegen Standard

Hein Vanhaezebrouck met pintje bier (Club Brugge - AA Gent)

Na het debacle van gisterenavond in Trnava speelt Anderlecht zondag om 18u de klassieker in eigen huis tegen Standard. Bij een nieuwe uitschuiver, wordt het stilaan heet onder de voeten van trainer Vanhaezebrouck. 

Die lijkt dat ook te beseffen en blikt erg gelaten vooruit naar de clash van zondag. “We moeten ons niet blindstaren op de 5-1 van Standard Europees. Verliezen van Sevilla is geen schande. Als wij tegen Sevilla hadden gespeeld, hadden we ook verloren”, is hij heel eerlijk tegen Het Nieuwsblad.

“Het wordt een intense topper zondag. Maar we zullen moeten zien welke spelers we mentaal opgelapt krijgen om naar die oorlog te gaan”, verwijst hij naar het feit dat de 1-0 nederlaag tegen Spartak Trnava een zware klap was voor zijn groep.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws