Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heibel in Anderlecht? Hein viseert enkele spelers na wanvertoning in Trnava

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

Anderlecht heeft het gisterenavond klaargespeeld om te verliezen bij Spartak Trnava, de Slovaakse kampioen die momenteel volledig op de dool is. Maar ook bij de Brusselaars loopt het allesbehalve op wieltjes. 

“In vergelijking met Genk plaatste ik andere spelers achter de spitsen, maar we creëerden niet eens evenveel kansen. Als ze een beetje gaan lopen waar ze denken dat dat het beste is voor hen…Oké, mijn spitsen zijn wat vermoeid, maar ze moeten ook gedisciplineerd blijven spelen. Tactiek kan het verschil maken”, is de trainer streng in Het Nieuwsblad.

“We wachten tot het eruit komt, maar het is ook aan mij om oplossingen te zoeken. Ik geef toe: dat wordt één van mijn moeilijkste opdrachten bij Anderlecht. Misschien wel in mijn trainerscarrière. Voorlopig heb ik ook ­weinig opties.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws