Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Harde kritiek voor Vormer in eigen land

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

In België wordt Ruud Vormer door heel wat fans en analisten op handen gedragen. In Nederland heeft de middenvelder echter nog veel te bewijzen. Maandag kreeg Vormer de volle laag tijdens Veronica Inside.

De middenvelder van Club Brugge is geselecteerd voor de interlands van Oranje tegen Peru en Frankrijk. René van der Gijp zit echter niet te wachten op Vormer: “Zolang Ruud Vormer opgeroepen wordt voor Oranje, moeten wij ons nog geen zorgen maken dat wij ons eenvoudig plaatsen voor een toernooi.”

Van der Gijp ziet liever een Nederlands elftal zonder de Gouden Schoen van 2017. “Als Vormer thuis blijft en er komen nog een paar andere jongens bij, dan weet Nederland zich te plaatsen voor een eindronde”, besluit Van der Gijp.

“Van Vormer gaan er dertien van in een dozijn”, vulde Johan Derksen aan. “Ruud zou bij Ajax niet bij de selectie zitten. Bij PSV zou hij ook niet spelen. Vormer is een eenvoudig werkertje”, aldus Derksen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws