Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gheysens wil plannen Club Brugge tegenhouden

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge schreeuwt al jaren om een nieuw stadion. Burgemeester Renaat Landuyt wil dit kunnen realiseren binnen dit en vier jaar. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens wil hier echter een stokje voor steken.

Gheysens heeft namelijk grond waar de nieuwe voetbaltempel van Blauw-Zwart moet komen. De voorzitter wil dat stukje grond niet afgeven. De reden? Er komt volgens Gheysens geen publiek belang bij kijken.

“Meneer Gheysens beweert dat het project het publiek belang niet dient. Zijn economische activiteiten en meer mensen aan het werk krijgen geen publiek belang, dan?”, vertelt burgemeester van Brugge Landuyt aan Het Laatste Nieuws.

“Club Brugge is een bedrijf met meer dan vijftig werknemers – schenkt dat geen meerwaarde? En is Club Brugge maatschappelijk belangrijk? ‘t Zal wel zijn! De helft van Vlaanderen komt hier naar het voetbal kijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws