Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra motivatie voor Wesley in de CL: “Heb daar nog stage gelopen”

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Wesley Moraes en Club Brugge spelen over veertien dagen in de Champions League. De landskampioen zit in een groep met Borussia Dortmund, AS Monaco en Atlético Madrid.

Tegen die laatste heeft de Braziliaanse aanvaller een extra motivatie. “Op mijn achttiende heb ik nog stage gelopen bij Atlético”, laat Wesley tijdens een interview met Sportweekend weten. “Dat is vast en zeker een extra motivatie om te scoren tegen hen.”

Wesley wil ook ooit uitkomen voor de Braziliaanse nationale ploeg. “Als ik kan uitblinken in de Champions League, kan ik misschien ooit mijn ultieme kinderdroom vervullen: spelen voor de nationale ploeg van Brazilië”, aldus de spits van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws