Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Engelse topclub blijft Wesley Moraes volgen’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes heeft zijn contract bij Club Brugge tot 2023 verlengd. Toch is het niet uitgesloten dat de Braziliaanse nog een mooie transfer kan versieren in de nabije toekomst.

Naast de Italiaanse Serie A, en de Duitse Bundeliga is ook de Engelse Premier League een optie. Zo kwamen eerder al berichten naar buiten dat de Engelse topclub Arsenal de aanvaller van Club Brugge op het lijstje had staan. Volgens Read Arsenal is de Londense club nog steeds geïnteresseerd in Wesley.

Arsenal zou vooral uitzien naar de prestaties van Wesley in de Champions League vooraleer ze concreet worden. Ook Borussia Dortmund en Lazio Roma zouden nog steeds in de running zijn voor Wesley. Door de recente contractverlenging is de marktwaarde van de Braziliaanse spits alleen maar gestegen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws