Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Einde schorsingssoap eindelijk in zicht? ‘Evocatiecommissie komt samen’

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

De schorsingssoap rond Wesley Moraes (Club Brugge), Mehdi Carcela (Standard), Eric Ocansey (Eurpen) en Loris Brogno (Beerschot Wirlijk) is nog niet gedaan. Nu gaat een evocatiecommissie zich buigen over de situatie.

Op dinsdag 18 september gaat de Evocatiecommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) rond de tafel zitten. Het Laatste Nieuws meldt dat er dan wordt gekeken of de vrijspraak van de vier voetballers volgens de bondsregels is gebeurd. Het viertal kreeg op 25 augustus hun vrijspraak te horen.

De indicatieve tabel werd onder de loep genomen, en er werd vervolgens beslist dat die nog niet was goedgekeurd door de Pro League. Dat was aldus in strijd met het reglement van de bond. De Geschillencommissie Hoger Beroep sprak dan ook een vrijspraak uit. Pro League-voorzitter Marc Coucke tekende echter een evocatieberoep aan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws