Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dit is de reden voor de metamorfose van Wesley’

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

Wesley Moraes is ondertussen al 2,5 jaar actief bij Club Brugge en in die periode heeft de 21-jarige Braziliaan een hele evolutie ondergaan. Het eerste anderhalf jaar verliep nog moeizaam, maar onder Ivan Leko ontplofte hij helemaal. En daar is een simpele verklaring voor.

Volgens Sport/Voetbalmagazine ligt een verandering van zijn dieet aan de basis van zijn metamorfose. Aanvankelijk voelde Wesley zich soms lusteloos en had hij geen energie. “We zijn een paar keer samen naar een supermarkt geweest. In zijn kar lagen koeken, frisdrank en energiebars, allemaal directe suikers die alleen de eerste honger stillen, terwijl een vieruurtje met bijvoorbeeld vers fruit of magere Griekse yoghurt met granola en frambozen veel gezonder was. En ‘s avonds moest hij lichter eten. Geen take away, maar zelfgemaakte en simpele salades”, verklaart teammanager Dévy Rigaux.

“Wanneer hij had gekookt, stuurde hij me geregeld een foto door. Trots, ja. En hij voelde dat hij meer energie kreeg en fitter werd. Wat in het begin opofferingen waren, zijn dat nu niet meer. Hij beseft dat zijn lichaam zijn toekomst zal bepalen. En alleen dát heeft hij zelf in de hand.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws