Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Devroe verdedigt Anderlecht-flop met verwijzing naar… Club Brugge en Vlietinck

Thibault Vlietinck (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Bij Anderlecht moeten ze de jongste weken alsmaar meer kritiek krijgen, want na onder meer een nederlaag tegen Club pakte het slechts één op negen. Bovendien blijken de vele zomertransfers die het deed lang niet allemaal een schot in de roos. Opvallend genoeg verdedigt Luc Devroe zich door naar Club Brugge te wijzen.

De technisch directeur verdedigt in La Dernière Heure zijn aankoop van Luka Adzic, die nog niet eens de kern haalde. “Adzic is niet zomaar een speler. Club Brugge heeft goed gespeeld maar verloren, maar Rode Ster Belgrado heeft 0-0 gespeeld tegen Napoli. Wel, Adzic speelde mee in de kampioenenploeg van Rode Ster”, verklaart hij.

“Iedereen spreekt over Vlietinck bij Club, maar die is 21. Adzic is maar negentien. Bovendien heeft hij vorig seizoen afgesloten met een voetblessure, waardoor hij zes weken niet kon trainen. Hij was daarom ook niet klaar voor de zware voorbereiding van Vanhaezebrouck. Hij zegt me dat hij meer heeft gelopen in twee maanden dan in twee jaar bij Rode Star. Vorige week was hij nog beslissend voor de U21 van Servië.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws