Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deschacht reageert op fluitconcerten van Brugse fans

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Club Brugge won vrijdagavond van Lokeren, zij het op het nippertje. Pas in de 98ste minuut kon de zege veiliggesteld worden na een strafschopgoal van Jelle Vossen. En dus moest ook Olivier Deschacht het hoofd buigen.

De verdediger kwam voor het eerst na zijn vertrek bij Anderlecht in het Jan Breydelstadion spelen, maar ook in het shirt van Lokeren werd hij uitgefloten.  “Dat is al 20 jaar zo. Of ik daar van geniet? Dat wil zeggen dat ik goed aan het spelen ben. Ik heb hier al eens slecht gespeeld en ik heb hen niet gehoord. Het zijn fantastische supporters. Ik kan er niets kwalijks over zeggen”, is Deschacht wel lovend bij Sporza.

Ook voor de ploeg van Club had hij lof. “Mijn twee vorige matchen in Brugge heb ik wel gewonnen. Ik droomde van een derde zege op een rij, maar Club is sterk. Ze hebben een beetje alles. Als het niet lukt over de grond, dan hebben ze de lange bal en hun corners. Ze hebben kracht en weerbaarheid getoond.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws