Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse na uitschakeling Club: “Dat was véél erger”

Marc Degryse (analist) (2)

Club Brugge werd in de beker uitgeschakeld door Deinze. Marc Degryse vindt echter dat er geen reden tot paniek is.

De Europese uitschakeling van vorig seizoen vond hij veel erger. “Ja, oké, het is jammer, maar het is het einde van de wereld niet, zo’n bekeruitschakeling. Dat héb je nu eenmaal in de cup – de kleinere ploeg die zich overtreft en de grote ploeg die zich toch wat laat beïnvloeden door de omstandigheden. Ik vind de uitschakeling van Club in Europa vorig jaar véél erger.”

Club Brugge moet zich nu volledig focussen op de derby tegen Cercle. “Je moet niet blíj zijn, natuurlijk, maar laat het een motivatie zijn in het licht van de stadsderby van dit weekend – een zege tegen Cercle en niemand spreekt nog van ‘Deinze’. Een accident de parcours”, aldus Degryse tegenover Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws