Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Definitief: Club Brugge zet winteraanwinst uit de A-kern

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge maakte van de zomertransferperiode gebruik om niet alleen zijn ploeg nóg wat sterker te maken, het zocht ook een oplossing voor heel wat overbodige spelers. Die vond het ook in bijna alle gevallen, maar twee spelers bleven na het verstrijken van de deadline nog achter.

Het contract van Vladimir Gabulov werd ondertussen ontbonden, maar voor Ivan Tomecak werd geen oplossing gevonden. De Kroaat begon nog als titularis aan de eerste twee competitiematchen, maar kon daarin niet overtuigen. Enkele dagen geleden verschenen al berichten dat hij moet meetrainen met de beloften.

De verwijzing naar de B-kern is nu ook officieel, want in de aangepaste spelerslijst op de officiële website van Club is Tomecak niet meer terug te vinden tussen de spelers van de A-kern. Hoe het nu verder moet met de rechtsachter, die in januari overkwam van KV Mechelen, is niet duidelijk. Mogelijk wordt zijn contract ontbonden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws