Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Debutant Rode Duivels verkoos Club boven RSCA en PSV’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Birger Verstraete is helemaal losgebarsten bij KAA Gent. In het verleden speelde de middenvelder ook bij Club Brugge.

Stiefvader Gino Vynck vond Verstraete altijd al een talent. “Birger was een talent dat altijd een jaar hoger speelde bij de jeugd van KV Oostende, maar laat matuur werd. Speelde hij twee goeie matchen, dan dacht hij dat hij de man was”, vertelt Vynck tegenover Het Nieuwsblad.

Club Brugge haalde Verstraete ten koste van Anderlecht en PSV. “PSV wilde hem. En het scheelde niets of hij had getekend bij Anderlecht op zijn vijftiende”, onthult Vynck. Uiteindelijk verkaste de kersverse Rode Duivel naar de Buffalo’s, waar hij helemaal is doorgebroken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws