Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger duidelijk: “Hij heeft het meeste potentieel van allemaal”

Geert De Vlieger (analist)

Club Brugge was zeer actief afgelopen transferperiode. Een nieuwe doelman was een absolute must voor Blauw-Zwart en met Karlo Letica is die ook gehaald.

De Kroaat liet al een paar keer een onzekere indruk achter, maar dat is geen probleem vindt Geert De Vlieger. “Hij heeft de fysionomie van de nieuwe generatie doelmannen: groot en met veel fysieke capaciteiten. Tegen Antwerp maakte hij nog wel een foutje, maar daar zal hij wel uit leren”, vertelt de analist tegenover Het Laatste Nieuws.

Volgens de voormalige Rode Duivel heeft Karlo Letica het meeste potentieel van allemaal. “Hij moet in staat zijn om te groeien en heeft het meeste potentieel van alle nieuwe keepers om later een mooie transfer te maken”, is de ex-doelman van onder meer Club Brugge duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws