Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De architect van het succes: “Leko is wel vaker de pretbederver”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Waar is de tijd dat er nog getwijfeld werd aan Ivan Leko? Een dik jaar geleden werden er nog vraagtekens geplaatst bij de aanstelling van de Kroaat, maar die zijn na de titel en de vliegende start dit seizoen helemaal verdwenen. Nu wordt hij zelfs als één van de uitblinkers geroemd na de 0-4-zege in Gent.

“Tijdens de hele persconferentie kon er geen lachje vanaf. Dan heb je AA Gent net de zwaarste nederlaag sinds hun verhuis naar de Ghelamco Arena toegediend, ben je nog niet enthousiast”, merkt Het Laatste Nieuws op.

“Ach, Ivan Leko is wel vaker de pretbederver te midden de Brugse Feesten. Geregeld draait hij de volumeknop eens dicht of trekt hij de stekker uit de geluidsinstallatie, zodat zijn jongens niet te overmoedig worden. Of zich plots te goed voelen om hun (defensieve) taken te blijven uitvoeren. Het kadert allemaal in zijn honger naar succes. De titel, de beker – “súperbelangrijk voor ons” – en de Champions League: Leko wil zege na zege. En zelfs dan… There’s always room for improvement.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws